Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei tineri l-au bătut şi l-au tâlhărit pe un bărbat din Râşnov. I-au furat telefonul şi o sumă de bani

Publicat

pe

Un bărbat de 46 de ani, din Râşnov, a fost bătut şi tâlhărit de mai mulţi tineri. După bataia primită, bărbatul a rămas fără telefonul mobil dar şi fără o sumă de bani. Evenimentul a avut loc în data de 1 mai, însă abia pe 5 poliţiştii i-au găsit pe cei trei atacatori şi i-au reţinut. Acum sunt cercetaţi pentru tâlhărie.

Publicitate

„Polițiștii brașoveni au identificat persoanele în cauză, acestea fiind două tinere și un tânăr din Stațiunea Râșnov, județul Brașov. La data de 5 mai 2022, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, iar în baza probatoriului administrat în cauză, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, transmite IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    7 mai, 2022 at 8:36 am

    Acești trei tineri vor deveni trei ,,fetițe,, de neuitat la mititica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes