Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei tineri din Brașov au fost tâlhăriți și bătuți în plină stradă de 6 agresori. Atacurile s-au petrecut în două seri diferite

Publicat

pe

Șase tineri din Săcele, printre care și o minoră de 15 ani au ajuns în vizorul polițiștilor în urma a două agresiuni petrecute în plină stradă, în Brașov. Victime le-au căzut trei tineri care se aflau întâmplător pe două bulevarde mari din oraș.

Publicitate

Primul atac a avut loc pe 29 iunie, în jurul orei 1.40. Doi tineri care se aflau pe strada Zorilor au fost agresați de cinci persoane necunoscute, iar una dintre victime a rămas fără telefonul mobil. Tinerhii tâlhăriți au sunat la 112, iar polițiștii au început să îi caute pe suspecți.

Două nopți mai târziu episodul s-a repetat. De această dată, un bărbat a bătut și tâlhărit de trei indivizi necunoscuți, chiar pe bulevardul Victoriei, iar complici au fost alte două persoane care făceau parte din același grup. Și în acest caz victima a anunțat incidentul la poliție., iar în scurt timp, toți cei șase agresori au fost identificați.

„În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 6 tineri, cu vârste cuprinse între 15 ani și 26 ani și o tânără, în vârstă de 15 ani, toți din municipiul Săcele, județul Brașov. În baza probatoriului administrat în cauză, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a propus pentru arestare preventivă 4 persoane, instanța dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile față de acestea”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Publicitate

Dosarul penal a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Suspecții sunt cercetați pentru tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes