Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei proxeneţi din Braşov au fost prinşi de Poliţie! Timp de un an „au convins” mai multe femei să se prostitueze

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei bărbați în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “proxenetism”.

La data de 03 iulie, polițiștii din cadrul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară în județul Brașov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „proxenetism”.

În cauză, din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada august 2023 – iunie 2024, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 50 de ani, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, în județul Brașov, de către mai multe femei, activități în urma cărora aceștia ar fi obținut foloase patrimoniale.

La finalul acestor activități au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

Publicitate

Ulterior, după administrarea probatoriului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a luat față de un inculpat măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

La data de 04 iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere de arestare preventiva fata de ceilalți 2 inculpați care au fost prezentați în fața unui judecător de drepturi și libertăți, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes