Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei prietene din Săcele, două de 13 şi una de 14 ani au dispărut fără urmă. Mamele lor le caută cu disperare

Publicat

pe

UPDATE: Poliția anunță că cele trei minore au fost găsite pe raza municipiului Brașov. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Publicitate

Trei copile, două de 13 ani şi una 14 ani ani, din Săcele, au plecat ieri, în jurul orei 21.00, de acasă şi nu s-au mai întors. Două dintre ele nu sunt la prima astfel de ispravă, au mai plecat, tot împreună, de acasă, însă atunci Poliţia le-a găsit după un timp. De această dată părinţii celor trei copile au apelat la autorităţi pentru că nu mai stiu nimic de fete încă de ieri. 

Prina dintre ele are o înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare albă și era îmbrăcată cu geacă de imitație de piele, de culoare neagră și pantaloni de trening, de culoare roz. Tânăra nu are asupra sa act de identitate și telefon mobil.

A doua are tot 1,50 m, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi verzi, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare neagră și era îmbrăcată cu geacă, de culoare neagră cu albastru, cu desene Mickey Mouse, bluză de culoare albă și pantaloni tip blue-jeans, de culoare albă. Tânăra nu are asupra sa act de identitate și telefon mobil.

Publicitate

Cea de-a treia are o înălțime de 1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, păr lung, de culoare neagră, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta pantofi sport de culoare albă și era îmbrăcată cu geacă de fâș, de culoare aurie și pantaloni de trening de culoare gri. Tânăra nu are asupra sa act de identitate, dar are telefon mobil.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes