Connect with us
Publicitate

Administrație

Trei pavilioane ale Spitalului de Pneumoftiziologie din Brașov intră în patrimoniul Consiliului Județean Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Mai multe corpuri de spitale din Brașov, aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii, vor trece în patrimoniul administrației județene Brașov.

În şedinţa Guvernului de miercuri a fost aprobat Memorandumul în acest sens.

Astfel, în domeniul public al Consiliului Judeţean Braşov vor intra pavilioanele I, II şi III de la Stejeriş ale Spitalului de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov, transmite Radio România Braşov FM.

În prezent, acolo funcţionează Secţia de Pneumologie Copii, Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală, respectiv Compartimentul îngrijiri paliative, precum şi clădirea administrativă, arhiva și garajele care sunt amplasate pe terenul aferent acestora.

Publicitate

După ce se va încheia procesul de relocare a Spitalul de Pneumologie şi Boli Infecţioase la unitatea Mârzescu, clădirile de la Stejeriș, care de zeci de ani n-au mai cunoscut o reparaţie capitală, vor fi reabilitate, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex

    23 martie, 2023 at 12:51 pm

    Consider că este o mișcare bună și necesară din partea autorităților locale pentru a proteja și conserva patrimoniul cultural și istoric al orașului. Este important să păstrăm clădirile istorice și arhitectura tradițională, pentru a menține identitatea culturală și istorică a orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes