Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei hoți care au dat spargerea în mai multe gospodării din Feldioara, timp de trei luni, au fost capturați de polițiștii brașoveni

Publicat

pe

Publicitate

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 25 decembrie 2022-15 martie 2023, mai multe persoane ar fi pătruns, fără drept, în curțile a șase imobile, situate pe raza comunei Feldioara din județul Brașov, de unde ar fi sustras sau ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri din locuințele persoanelor vătămate sau din anexele acestora.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ca fiind trei tineri din comună.

La data de 06 aprilie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic Brașov, au pus în executare 3 mandate de percheziție la locuințele tinerilor, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

În baza probatoriului administrat în cauză, două dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes