Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei elevi braşoveni au fost eliminaţi astăzi din BAC pentru că au încercat să copieze. Doi dintre ei aveau telefoanele mobile la ei, iar unul avea o staţie de emisie şi cască

Publicat

pe

La proba scrisă de astăzi au fost eliminați 3 candidați, din două centre de examen, pentru tentativă de fraudă. Absolvenții provin de la: Colegiile Tehnice ‘Mircea Cristea’ și ‘Transilvania’, ambele din Brașov și de la Seminarul Teologic Ortodox Liceal ‘Dumitru Stăniloae’ din Brașov.

Publicitate

Toți trei au fost depistați de profesorii asistenți cu dispozitive electronice de comunicație asupra lor, în timpul desfășurării probei scrise. Doi dintre ei aveau telefoanele mobile deschise asupra lor iar cel de-al treilea avea un dispozitiv de comunicație cu emițător-receptor și cască prin care transmitea și primea indicații de rezolvare a subiectelor.

Facem precizarea că înainte de începerea fiecărei probe scrise, asistenții de sală aduc la cunoștința candidaților, pe lângă alte informații utile și prevederile metodologice referitoare la fraudă și tentativa de fraudă precum și sancțiunile aplicabile în aceste situații.

Ce trei absolvenți nu vor mai avea dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes