Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei cutremure în mai puțin de trei ore în România. Cel mai puternic a avut magnitudinea 3,9 şi a fost la 57 de kilometri de Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Trei cutremure de intensitate mică s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în România în mai puțin de trei ore. Cutremurele au fost în Vrancea și Gorj.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur a fost și cel mai puternic. A avut magnitudinea 3.9 și s-a produs la ora 1.32, în zona seismică Vrancea.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 54km NV de Buzau, 57km SE de Brasov, 59km N de Ploiesti, 60km SE de Sfantu-Gheorghe, 75km V de Focsani, 87km NE de Targoviste.

A fost urmat de un cutremur cu magnitudinea 2,1 produs la ora 4.18 în Gorj. Ultimul a avut magnitudinea 3,1 și a fost înregistrat de aparate la ora 4.20, în Vrancea.

Publicitate

Cutremurele din zona seismică Vrancea, județul Buzău, s-au produs la adâncimi cuprinse între 106 și 122 de kilometri. Cutremurul din Gorj a fost de suprafață, fiind înregistrat la o adâncime de 14 kilometri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes