Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei copii din Brașov au fost bătuți, amenințați și obligați să vadă filme pentru adulți, chiar de către tatăl lor. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, iar suspectul se află acum în arest

Publicat

pe

Un bărbat din Brașov pare că a uitat complet de instinctul patern și s-a transformat într-un monstru față de cei trei copii ai lui. Individul este acuzat că în ultimii aproape 3 ani și-a bătut și amenințat cei 3 băieți aproape în fiecare zi. Ba mai mult, bărbatul i-ar fi obligat pe minori să se uite la filme pentru adulți.

Publicitate

Cazul a fost făcut public de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Anchetatorii spun că principalul suspect a comis acte care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a copiilor săi. Faptele petrecute în perioada ianuarie 2020 – octombrie 2022 sunt următoarele:

  • A aplicat măsuri și a supus persoanele vătămate la tratamente umilitoare, precum obligarea acestora să participe la „şedinţe”, unde erau forțați să stea jos pe scaun în timp ce le ţine prelegeri, iar dacă vreunul dintre copii îndrăznea să se opună celor povestite, acesta era înjurat şi lovit. Prelegerile vizau chestiuni de natură a le periclita grav dezvoltarea intelectuală și morală
  • În aceleași împrejurări, a forțat persoanele vătămate să stea în genunchi, să își ceară scuze și să îi sărute mâna
  • A agresat-o fizic pe una dintre persoanele vătămate, prin lovirea cu pumnii în zona feței și a pieptului
  • A amenințat-o cu moartea pe aceeași persoană vătămată, respectiv că o va băga “jos” lângă mama sa
  • A obligat pe toate cele trei persoane vătămate, una dintre ele în vârstă de 11 ani la momentul respectiv, să vizioneze o înregistrare care surprindea întreținerea de raporturi sexuale, de natură a le periclita grav dezvoltarea morală.

Tatăl celor trei băieți a fost reținut în cursul zilei de vineri, iar sâmbătă, magistrații de la Judecătoria Brașov au admis propunerea de arestare pentru 30 de zile. El este acuzat de violență în familie, amenințare, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală a minorilor.

Iată soluția instanței:

Publicitate

„În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1), (2), (3) şi (4) lit. e) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Vrânceanu Nicolae Ciprian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului, prev. de art. 197 C.pen. (persoană vătămată V.C.I.), rele tratamente aplicate minorului, prev. de art. 197 C.pen. (persoană vătămată V.Ș.M) şi rele tratamente aplicate minorului, prev. de art. 197 C.pen. (persoană vătămată V.D.A), pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.11.2022 şi până la data de 11.12.2022, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În temeiul art. 275 alin. (6) C.pr.pen., onorariul avocatului din oficiu, în cuantum de 680 lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., celelalte cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes