Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei copii care se plimbau cu bicicletele pe un lac înghețat din Dumbrăvița au căzut în apă. Doi adolescenți au ieșit la mal, iar al treilea este căutat de salvatori

Publicat

pe

Publicitate

Se fac căutări disperate la Dumbrăvița după ce un copil de 14 ani a căzut în apa înghețată a unui lac. Adolescentul și alți trei prieteni se plimbau cu bicicletele chiar pe lac, iar la un moment dat gheața a cedat sub greutatea lor, s-a spart și trei dintre cei patru puști au căzut în apă. Doi copii au reușit să iasă singuri la mal, însă al treilea a rămas blocat sub apa înghețată.

„La data data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că 3 minori, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în acesta, ca urmare a spargerii gheții. La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre acestea au căzut în lac. În continuare, două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Activitățile sunt în curs de desfășurare”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes