Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei braşoveni s-au ales cu telefoane „fake” după ce un tânăr i-a înşelat, spunându-le că sunt originale

Publicat

pe

Trei braşoveni au dat o grămadă de bani şi s-au ales cu telefoane „fake” după ce au fost înşelaţi de un tânăr din Bucureşti care le-a spus că acestea sunt originale. Acum individul de 20 de ani este cercetat de poliţiştii braşoveni pentru înşelăciune. 

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană, identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 20 ani, din municipiul București, ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi comercializat mai multe bunuri, respectiv telefoane mobile, sub pretextul că acestea ar fi originale.

La data de 06 iulie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, tânărul fiind condus la sediul unității de poliție, în vederea continuării activităților procedurale.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes