Connect with us
Publicitate

Administrație

Trasee și orare ale RATBV, modificate temporar din cauza unui concurs sportiv care va avea loc în Tractorul

Publicat

pe

Publicitate

Atenție dacă circulați duminică cu autobuzele și troleibuzele RATBV în Tractorul. Traseele și orarele câtorva linii vor fi modificate temporar pentru că acolo va avea loc concursul internațional de alergare pe șosea „Brașov Running Festival”.

Astfel, între orele 10.30 și 12.30, circulația autobuzelor pe linia 15 (Avantgarden – Triaj) va fi suspendată, iar în același interval orar autobuzele și troleibuzele care circulă pe strada 13 Decembrie nu vor opri în stația ”Colegiul N. Titulescu”, pe sensul spre capătul de linie ”Rulmentul”. De asemenea, pentru a asigura desfășurarea competiției amintite în cele mai bune condiții de siguranță, duminică pe liniile 7 și 8 vor fi introduse în circulație autobuze, în locul troleibuzelor.

„Pe parcursul desfășurării competiției sportive pot apărea și eventuale alte schimbări temporare, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseul de concurs. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea evenimentului, să reluăm circulaţia potrivit orarelor și traseelor obişnuite”, a anunțat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes