Connect with us
Publicitate

Util

Transportul feroviar trece la ora oficială de vară. Precizările CFR Călători

Publicat

pe

Începând de duminică, 28 martie 2021, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03,00 devenind ora 04,00.

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, iar circulaţia se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor, a precizat Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 27/28 martie a.c. la ora 03,00, care va deveni ora 04,00. După ora 04,00, garniturile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile operatorului feroviar de stat aflate în circulație după ora 03,00, care devine ora 04,00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04,00 – 05,00, trenurile vor pleca în ordinea rangului (mai întâi Interregio și apoi Regio).

Publicitate

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 28 martie 2021, între staţiile de frontieră cu țările vecine, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE
  • în aplicația TRENUL MEU, introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei de infrastructură www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul din staţii.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes