Connect with us
Publicitate

Administrație

Traian Băsescu: „Cer revenirea la starea de urgenţă”

Publicat

pe

Publicitate

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a avut o intervenţie vineri seară la postul de televiziune Digi 24 şi a cerut răspicat preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, reinstaurarea stării de urgenţă, dezamăgit fiind de felul în care românii se raportează la măsurile de protecţie impuse de pandemia de Covid-19.

„Cer revenirea la starea de urgenţă. Singura soluţie, nu văd alta, atâta timp cât starea de alertă a fost golită de orice conţinut pe bună dreptate. N-are ce căuta în acţiunea guvernamentală. Trebuia să se rămână la starea de urgenţă prin decret. Nici măcar cele mai civilizate state n-au reuşit să rezolve problema prin autoizolare voluntară”, a declarat Traian Băsescu la Digi 24.

De asemenea, fostul preşedinte al României crede că doar aplicarea măsurilor prin impunere ar da rezultate bune în situaţia existentă în acest moment la nivel national. „Trebuie să intervină forţa de impunere de către stat a unor politici în momente de criză. Soluţia corectă e stare de urgenţă, preşedintele să stabilească în decret limitările şi timpul cât vor funcţiona”, a punctat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte al ţării crede că „CCR , pe bună dreptate, a lăsat Guvernul fără niciun instrument. Discutăm de varianta în care ajungi la un anumit stadiu al relaxării. Ar trebui introduse în această stare de urgenţă măsurile de relaxare, cu păcănelele deschise, dar să fie decret şi stare de urgenţă”.

Publicitate

foto: antena3.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes