Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tragedie pe strada Hărmanului, din Braşov. Un copil de doar un an şi 10 luni a murit în condiţii suspecte, după ce în casă s-au auzit zgomote puternice

Publicat

pe

Tragedie fără margini într-un bloc de pe Strada Hărmanului din Braşov. Un copil de nici doi ani a murit în condiţii suspecte, după ce au fost auzite mai multe zgomote în apartamentul în care locuia împreună cu părinţii.

Părinţii și copilul locuiau într-un apartament închiriat pe Strada Hărmanului. Cuplul și micuțul s-au mutat acolo în urmă cu aproximativ o lună și, de atunci, potrivit vecinilor, certurile erau la ordinea zilei.

Vecinii spun că de când s-au mutat acolo, tatăl micuţului a fost văzut de mai multe ori în stare de ebrietate și în stări care sugerau că ar fi sub influenţa substanţelor interzise.

Vineri a avut loc un conflict de amploare, care a lăsat urme de sânge în fața apartamentului. Astăzi dimineață, în jurul orei 4:00, bărbatul ar fi ieșit din locuință ținând copilașul în brațe, strigând că acesta nu mai respiră. El, alături de o femeie și de copil, au urcat într-un taxi care îi aștepta în fața blocului, cu intenția de a merge la spital. Din păcate, copilul nu a ajuns la unitatea medicală, deoarece decesul a fost declarat în mașină, după ce aceasta a intersectat cu o ambulanță.

Publicitate

Medicii legiști urmează să stabilească cauzele exacte ale decesului copilului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes