Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tragedie la Aerodromul de la Ghimbav. Un militar şi-a piedut viaţa în timpul antrenamentelor. Făcea sărituri cu paraşuta când şi-a piedut cunoştinţa

Publicat

pe

Publicitate

Maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, şi-a pierdut viaţa la începutul acestei săptămâni, pe Aerodromul Ghimbav, lângă Braşov.

Militarul a murit în urma unui atac de cord. Florin Ştreangă avea 49 de ani, era angajat al MapN din 1993, era căsătorit şi avea doi copii.

Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

Potrivit colegilor, Florin şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a încheiat salturile cu paraşuta programate în cadrul antrenamentului de luni.

Publicitate

“După executarea salturilor programate, maistrul militar Ştreangă Florin a suferit un atac de cord şi după mai multe încercări de resuscitare a decedat.

Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor Condor.

Florin Ştreangă va fi înmormântat vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia.

Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale este subordonat Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale de la Târgu-Mureș. Militarii săi acționează în toate mediile – terestru, aerian și maritim – şi au brevete de scafandri, scafandri de luptă, parașutist pe toate categoriile și tipurile de parașută rotundă, aripă, maeştri în scufundare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes