Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tragedie într-o familie din Harghita. O fetiță de doi ani a murit în casă. Polițiștii încearcă să afle dacă este vorba de o crimă

Publicat

pe

Publicitate

A murit din cauze naturale sau a fost o crimă? Este întrebarea la care trebuie să găsească răspuns polițiștii din județul Harghita după ce o fetiță de doi ani a fost găsită fără suflare în casă.

Părinții fetiței, care locuiesc în localitatea Plăieșii de Jos, au sunat astăzi la 112 și au anunțat că micuța este inconștientă și că au nevoie de ajutor urgent. Un echipaj de la ambulanță a ajuns la domiciliul familiei și au găsit-o pe copilă fără suflare. Medicii spun că micuța ar fi murit de mai bine de trei ore, ba mai mult decât atât când au examinat-o au văzut pe trupul fetei urme de violență. Ea avea vânătăi la nivelul feței și al coapsei, iar când echipajul de la ambulanță a văzut rănile a sesizat imediat poliția.

Mai multe echipe de polițiști și criminaliști au ajuns în scurt timp în casa familiei. Părinții le-ar fi povestit autorităților că astăzi, după ce ar fi mâncat de prânz, s-ar fi pus cu toții să doarmă. După câteva ore, mama și tatăl s-au ridicat din pat și au încercat să o trezească pe copilă, însă aceasta nu mai dădea niciun semn de viață. Acela a fost și momentul în care au sunat la 112.

Trupul neînsuflețit al fetiței va fi dus la Serviciul de Medicina Legala, iar cel mai probabil luni i se va face necropsia. Abia atunci anchetatorii vor putea afla dacă micuța a avut parte de o moarte naturală sau una violentă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes