Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tragedie în Săcele! Bărbat găsit mort pe stradă în urma unei agresiuni

Publicat

pe

O tragedie șochează comunitatea din Săcele, în seara zilei de 13 august. În jurul orei 21.00, polițiștii de la Poliția Municipiului Săcele au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 că pe o stradă din localitate se află o persoană răniră, în stare gravă, prezentând semne evidente de agresiune.

Publicitate

Echipajele de asistență medicală au sosit rapid la fața locului și au acordat primul ajutor victimei, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Cu toate eforturile depuse, viața acestuia nu a putut fi salvată, iar bărbatul a decedat în ciuda intervenției medicilor.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele și ai Serviciului de Investigații Criminale Brașov au demarat o anchetă amplă în acest caz, având în vedere suspiciunea de omor. Dosarul a fost constituit cu implicarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. Investigatorii au reușit să identifice rapid persoanele bănuite de comiterea acestui act grav și acestea se află acum în custodia poliției.

Publicitate

Autoritățile au asigurat că vor lua toate măsurile legale necesare pentru ca cei responsabili să fie aduși în fața justiției. Comunitatea din Săcele este îndurerată de pierderea tragică și așteaptă cu sufletul strâns informații suplimentare cu privire la acest caz șocant.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru Mocanu

    14 august, 2023 at 4:36 pm

    Doamne l-ai luat mult prea devreme dintre noi! Ambulanta nu a venit rapid la fața locului ci după o oră, vrem răspunsuri, de ce a durat atât de mult, de ce nu au trimis un echipaj smurd??? De ce poliția nu a stins acest conflict înainte de producerea unei tragedii? De ce , de ce ?😭😭😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes