Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tragedie în apropiere de Zărneşti. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe ATV

Publicat

pe

O anchetă penală pentru ucidere din culpă a fost deschisă de către Poliția Rurală-Zărnești în urma unui tragic incident care a avut loc în localitatea Vulcănița. Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Poiana Mărului, şi-a pierdut viața după ce s-a răsturnat de pe ATV-ul pe care îl conducea.

Evenimentul nefericit a avut loc pe data de 11 iunie, în jurul orei 22.00, când poliția a fost alertată că o persoană se afla în stare de inconștiență lângă un ATV într-o zonă virană din Vulcănița. Echipajele de intervenție au fost imediat direcționate către locul incidentului, iar primele investigații au arătat că bărbatul în cauză a suferit un accident în timp ce conducea vehiculul off-road.

După cercetările preliminare, s-a stabilit că tragedia s-a produs din cauza pierderii controlului asupra ATV-ului și intrării acestuia într-un mal de pământ. Din păcate, bărbatul nu era echipat cu un sistem de protecție adecvat, ceea ce a dus la leziuni grave și ulterior la deces.

Dosarul penal a fost constituit și se află în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești. Echipa de anchetatori depune eforturi pentru a lămuri în detaliu toate circumstanțele care au condus la această tragică pierdere de vieți.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes