Connect with us
Publicitate

Util

Trafic rutier oprit azi şi mâine între Râşnov şi Poiana Braşov

Publicat

pe

Trafic rutier este închis sâmbătă şi duminică între Râşnov şi Poiana Braşov, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă.

Publicitate

”Traficul rutier va fi închis astăzi, în intervalul orar 08:45 – 20:30, şi duminică (08:45 – 18:30) pe DN 1E pe tronsonul kilometric 17 – 20 (oraşul Râşnov – staţiunea Poiana Braşov) pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă – Trofeul Râşnov”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Competiţia, derulată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, reprezintă unul dintre cele mai vechi concursuri sportive automobilistice atestate în România.

La start, se vor alinia maşini din mai multe clase, una dintre cele mai spectaculoase fiind cea la care participă monoposturi, dar nu vor lipsi nici maşinile modificate sau cele apropiate din punct de vedere tehnic de echiparea din fabrică.

Etapa de la Râşnov este a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Publicitate

Look Sport+ va transmite în exclusivitate, duminică, începând cu ora 13.00, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Râşnov.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Interes