Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trafic oprit pe DN73, între Brașov și Argeș, din cauza poleiului

Publicat

pe

Publicitate

Atenție, șoferi! Vremea rea închide traficul pe una dintre cele mai circulate șosele din România. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că pe DN 73, între localitățile Fundata și Dâmbovicioara, la limita dintre județele Argeș și Brașov, sunt semnalate depuneri de polei, carosabilul fiind alunecos, astfel că traficul rutier este oprit în ambele direcții.

Pentru moment, polițiștii spun că nu sunt înregistrate evenimente rutiere, dar conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză foarte redusă și să evite bruscarea comenzilor autovehiculului. Dacă ajung în zone unde s-a format poleiul, șoferilor li se recomandă să folosească frâna de motor.

Vremea este schimbătoare de la o zi la alta. Dacă ieri am avut parte de temperaturi de primăvară, astăzi maxima de la Brașov va fi de doar 1 grad Celsius, iar mâine temperaturile vor rămâne la fel de scăzute. Pe timpul nopții, mercurul din termometre va coborî până la -5 grade Celsius, astfel că pe șosele își va face apariția și poleiul.

De marți încolo vremea se încălzește ușor, din nou, vom ajunge la temperaturi maxime de 8 grade, adică o valoare anormal de mare pentru această perioadă a anului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes