Connect with us
Publicitate

Administrație

Toti elevii din Cristian vor primi biciclete din partea Primăriei

Publicat

pe

Publicitate

Elevii de la şcolile din comuna Cristian (începând de la cei din clasa pregătitoare, până la cei de clasa a VIII-a) vor primi biciclete din partea primăriei. Pentru achiziţionarea vehiculelor pe două roţi, în număr de 450, primăria a lansat o licitaţie cu o valoare estimată de 649.999 lei, cu tot cu TVA.

„Achiziţionarea a 450 de biciclete pentru elevii şcolii gimnaziale Cristian reprezintă o investiţie esenţială în promovarea sănătăţii şi activităţii fizice, dezvoltarea abilităţilor sociale şi de colaborare, reducerea impactului negativ al transportului motorizat şi încurajarea autonomiei şi responsabilităţii în rândul elevilor. Prin implementarea acestui proiect, şcoala demonstrează angajamentul său faţă de bunăstarea şi dezvoltarea integrală a elevilor săi şi contribuie la construirea unei comunităţi educaţionale sănătoase şi active”, au argumentat reprezentanţii Primăriei Cristian, potrivit bzb.ro.

Conform anunţului licitaţiei, furnizorul va trebui să livreze bicicletele în termen de 5 zile de lansarea comenzii, apoi, după 12 luni, să le facă o revizie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes