Connect with us
Publicitate

Administrație

Tot mai mulţi şoferi de autovehicule de mare tonaj trec prin Braşov fără permise de Liberă Trecere. Amenzi de 33.000 de lei aplicate de Poliţia Locală

Publicat

pe

În ultima perioadă a crescut numărul șoferilor de autovehicule de mare tonaj sancționați pentru că au circulat fără permis de liberă trecere sau cu tonaj depășit. Conform reprezentanților Poliției Locale, în ultimele 30 de zile au fost aplicate un număr de 24 sancțiuni contravenționale pentru lipsă permise de Liberă Trecere, dintre care 16 cu amendă și 8 cu avertisment.

De asemenea, au fost aplicate un număr de 33 sancțiuni pentru depășire tonaj, dintre care 29 cu amendă și 4 cu avertisment.

Totalul amenzilor pentru aceste contravenții depășește, în cele 30 de zile, suma de 33.000 de lei. Valoarea acestora este între 290 și 435 de lei, pentru depășire de tonaj, și de la 1.500 la 2.500 pentru lipsa permisului LT.

Conform constatărilor polițiștilor locali, majoritatea contravențiilor care vizează lipsa permisului LT au fost constatate în cazul autovehiculelor care transportă materiale de construcții, în special la dezvoltările imobiliare, iar în ceea ce privește depășirile de tonaj, cele mai multe contravenții s-au constatat pe Calea București.

Publicitate

Polițiștii locali vor continua misiunile de monitorizare a intrărilor în oraș, cât și a zonelor în care există șantiere pentru construirea de blocuri de locuințe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes