Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Tot mai mulţi copii ajung în taberele militare din Braşov. Cine poate participa şi ce preţuri au acestea

Publicat

pe

Publicitate

Taberele private sunt la mare căutare, fie că vorbim despre cele de recreere, de cercetași sau militare. Iar în județul Brașov ofertele sunt pe măsură, pentru că și cererea este mare, după cum spun organizatorii.

De exemplu, la una dintre taberele militare organizate în Moieciu și Săcele, nu mai sunt locuri disponibile încă din luna mai. Activitățile diverse precum sport, tir și arme airsoft, natură și supraviețuire, îi atrag pe copii ca un magnet. Prețul pentru șase zile de cazare, mese, gustări și activități este de 1.950 de lei, transmite Radio România Braşov FM.

„Avem un an foarte încărcat, un sezon plin de tabere, de activități. Lucrăm cu toate categoriile de copii, de la 5 anișori în sus, până la 18 ani cel mai mare. Îi vom învăța cum să lucreze în natură, cum să respecte natura, cum să iubească natura. Îi învățam cum să-și facă un adăpost, de ce este important să știe să-și facă un adăpost, cum să reacționeze la întâlnirea cu animale sălbatice, cum să facă focul și bineînțeles, fiind o tabără cu specific militar, îi învățăm și responsabilitatea cum să folosească o armă de tip airsoft și bineînțeles, facem și măsuri de prim ajutor”, a declarat Pascaru George Andrei, organizator.

La o altă tabără din Poiana Brașov, dedicată copiilor din ciclul primar, pentru șase zile de cazare și activități, costurile sunt de 2.050 de lei.

Publicitate

„Avem un program de ateliere în partea de dimineață a zilei, ateliere de teatru, dans, lego, sport, cât și alte activități pe durata de după-amiază, cum ar fi drumeții, excursii în Masivul Postăvaru, alte excursii la alte obiective turistice cum ar fi din Dino Parc sau Grădina Zoologică sau Rezervația de urși de la Zărnești”, a menționat Alex Grădinariu, coordonator tabără.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes