Connect with us
Publicitate

Eveniment

”Toate drumurile vor duce la Brașov”, a anunțat premierul Orban prezent azi pe șantierul autostrăzii Comarnic – Brașov

Publicat

pe

Premierul Ludovic Orban prezent astăzi pe șantierul autostrăzii Brașov – Comarnic a anunțat că guvernul va aloca sume fără precedent pentru infrastructura rutieră din România iar în câțiva ani, Brașov ar trebui să devină principalul nod rutier din țară.

„Ne propunem să alocăm sume fără precedent pentru obiectivele de investiţii pentru Braşov.

Obiectivul nostru prioritar îl reprezintă investiţiile în infrastructură – de transport, energetică, de sănătate, unde există extrem de multe proiecte care sunt derulate atât de Primăria Braşovului, cât şi de Consiliul Judeţean.

De exemplu, a avut o alocare record de cheltuieli pentru sănătate de peste 50 de milioane. Niciun consiliu judeţean nu a alocat atâtea resurse pentru proiectele de modernizare, care unele dintre ele – este adevărat – sunt sprijinite şi de la nivel guvernamental, prin Compania Naţională de Investiţii.

Publicitate

În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România, prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură.

”Vom aloca resurse impresionante”

În ceea ce ne priveşte pe noi, vom aloca resurse impresionante, cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani, pentru modernizarea infrastructurii”, a spus Orban.

El şi-a exprimat dorinţa ca în şase ani să existe o conexiune a Braşovului cu toate regiunile.

„Vreau ca peste 6 ani – ştiţi vorba ‘toate drumurile duc la Roma’ -, când voi veni în Braşov, să spun ‘toate drumurile duc la Braşov’.

Obiectivul nostru este să realizăm toate conexiunile de care are nevoie Braşovul – şi nu numai Braşovul, de care are nevoie România -, conexiunile dintre Braşov şi coridorul 4 european prin autostrada Braşov-Sibiu, să realizăm legătura dintre Braşov şi Bucureşti prin tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov şi, nu în ultimul rând, să realizăm conexiunea dintre Bacău şi Braşov”, a adăugat Orban

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes