Connect with us
Publicitate

Social

Titualizare 2021 în Brașov: Aproape 200 profesori au lipsit de la proba scrisă de miercuri iar un candidat a fost eliminat din examen

Publicat

pe

Candidații înscriși la Brașov, la concursul de Titularizare, s-au plâns de timpul mult prea scurt, în raport cu cerințele.

Publicitate

Miercuri a avut loc proba scrisă a concursului de angajare în învățământului preuniversitar. Prezenți, din cei peste 1000 înscriși, au fost aproape 800 de candidați. Eliminat din examen a fost un singur candidat, anunță Radio România Brașov FM.

Miza concursului o reprezintă cele 173 de posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile), dar, pe lângă acestea, mai sunt şi peste 530 de locuri cu angajare pe perioadă determinată, plus peste 1200 de fracţii de normă, care, combinate, pot forma catedre întregi.

Primele rezultate vor fi afișate în 27 iulie, iar în august sunt ședințele de repartizare a posturilor.

Publicitate

Titularizarea este examenul de angajare pe perioadă nedeterminată în sistemul de învăţământ preuniversitar. Cu două condiţii. Candidatul trebuie să ia minim 7 la examen, dar şi să existe catedră vacantă (pe perioadă nedeterminată).

Pentru angajarea pe perioadă determinată, respectiv, suplinire, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5.

sursa: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes