Connect with us
Publicitate

Social

Tineri chirurgi din Braşov, Iaşi şi Târgu Mureș participă la un atelier practic de abilitați de bază în chirurgie laparoscopică la Universitatea Transilvania

Publicat

pe

Publicitate

În perioada 22-23 martie 2024 la Braşov are loc Atelierul practic de „Abilitați de bază în chirurgie laparoscopică”. Atelierul se desfășoară în incinta Institutului de Cercetare și Dezvoltare al Universității Transilvania este organizat în parteneriat cu Young ARCE, endorsat de Asociația Română de Chirurgie Endoscopică și alte Tehnici Interventionale (ARCE) şi este desfășurat cu sprijinul Facultății de Medicină a Universității Transilvania. 

Este primul curs de acest tip desfășurat în Brașov. La atelierul practic participă tineri chirurgi din Iași, Târgu Mureș dar și din Braşov.

Manifestarea se adresează tinerilor chirurgi interesați de dezvoltarea chirurgie minim-invazive. Platforma de instruire beneficiază de instrumente avansate de antrenament, simulatoare, linii video complete, facilitați de proiecție și facilitați de prezentare video interactivă. Pe lângă dobândirea abilitaților tehnice chirurgicale de bază, cursanții beneficiază de un modul dedicat siguranței în electrochirurgie, subiect prioritaritizat constant în manifestările ARCE. Interesul actual arătat de chirurgi față de ecografie aduce ca element de noutate al atelierului și prezența unui modul de introducere în ecografie pentru chirurgi.

Succesul acestui atelier este asigurat prin suportul logistic al sponsorilor evenimentului: Karl Storz România, Johnson & Johnson România și Liamed Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes