Connect with us
Publicitate

Eveniment

Timp de două săptămâni, doi braşoveni au furat combustibil din mai multe maşini parcate

Publicat

pe

Doi braşoveni au fost prinşi în flagrant în timp ce furau combustibil din mai multe maşini parcare în municipiul Făgăraş. Timp de două săptămâni cei doi au furat carburant din mai multe autoturisme până ce poliţiştii „au intrat pe fir” şi i-au prins în fapt. Cei doi acţionau nopatea, conform IPJ Braşov, au operat în perioada 30/31 mai – 14/15 iunie 2022.

Publicitate

Cei doi au fost prinşi în noaptea 27/28 iunie 2022 imediat după ce au furat combustibil din trei maşini. După verificări au constatat că cei doi au 33 de ani și respectiv 23 de ani. Unul din municipiul Brașov, iar celălalt din localitatea Hălchiu.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, în formă continuată și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în formă continuată.

„În continuarea cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 33 ani, ar fi condus un autovehicul, cu care s-ar fi deplasat la și de la locul faptelor anterior precizate, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Publicitate

Din materialul probator administrat în cauză, în sarcina bărbatului, în vârstă de 33 ani, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat”, în formă continuată (8 acte materiale)  și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în formă continuată (5 acte materiale), iar în sarcina tânărului, în vârstă de 23 ani, săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, în formă continuată (3 acte materiale).

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 28 iunie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal constituit pentru administrarea întregului probatoriu, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat”, în formă continuată și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în formă continuată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes