Connect with us
Publicitate

Eveniment

Timp de 7 luni, un tânăr şi-a alimentat maşina la benzinării din Braşov şi Săcele şi apoi a fugit fără să plătească

Publicat

pe

Publicitate

Un tânăr de 19 ani care încă din luna martie alimentează la benzinării din Braşov şi Săcele fără să plătească a fost prins de poliţişti. Tânărul este cercetat pentru furt calificat şi conducere a unui vehicul neînmatriculat după ce în perioada martie – septembrie a alimentat de şapte ori de la pompele benzinoriilor fără să achite combustibilul, cauzând astfel un prejudiciu de 3.300 de lei. Individul intra în benzinării cu maşina lui fără a avea montate plăcuţele cu numere de înmatriculare, sau cu numere de înmatriculare furate de la ale maşini, făcea plinul şi apoi fugea. 

„În continuarea cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi pătruns în perimetrul stației de carburant cu un autovehicul ce nu avea montate plăcuțele cu număr de înmatriculare sau având montată o plăcuță cu număr de înmatriculare ce ar fi fost sustrasă anterior de pe un alt autovehicul.

În baza probatoriului administrat în cauză, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, transmite IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes