Connect with us
Publicitate

Util

Tesla deschide 12 staţii de tipul Supercharger V4 în Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Tesla România începe treptat să dețină cea mai vastă rețea de superchargere din țară pentru că a anunțat că urmează să deschidă o nouă stație în Brașov.

Noul Supercharger Brașov va avea 12 stații V4 care vor putea încărca mașinile cu o viteză de până la 615 kW, însă Tesla oferă o limitare la 350 kW pentru a face față modelelor actuale.

Tesla deține peste 50.000 de stații supercharger, însă în România cele din Brașov, Deva și Iași au ieșit câștigătoare în urma unui vot mondial, moment în care Tesla construiește fără discuții aceste stații fără a se mai consulta cu altcineva, transmtie autolatest.ro.

Superchargerele Tesla sunt cele mai bune din România pentru că funcționează tot timpul și au cea mai mare viteză de încărcare indiferent de moment, adică Tesla oferă cele mai bune servicii pentru posesorii de mașini electrice.

Publicitate

În funcție de cât de descărcată este bateria și de ce versiune TESLA are utilizatorul, mașina poate fi încărcată în 20 – 60 de minute la o stație supercharger. Puterea unui încărcător Supercharger este de o sută de ori mai mare decât cea a unei prize domestice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes