Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tentativă de omor la Hărman. Doar intervenţia vecinilor a făcut ca un bărbat să nu îşi înjunghie mortal victima. Individul a ameninţat şi jandarmii ajunşi la faţa locului

Publicat

pe

Incident deosebit de grav la Hărman. Doar intervenţia vecinilor a făcut ca un bărbat să nu comită o crimă la Hărman. individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a înjunghiat cu un cuţit persoană, iar apoi a ameninţat cu acelaşi cuţit jandarmii din echipajul care a ajuns la faţa locului pentru a aplana scandalul.

Publicitate

Individul şi-a înjunghiat victima chiar în casa ei din Hărman. Cei doi s-au luat la harţă, iar bărbatul a ridicat cuţitul şi l-a împuns de mai multe ori corpul victimei, în mai multe zone vitale. Conform procurorilor, omul a înfipt cuţitul în abdomen şi spatele victimei, şi numai intervenţia vecinilor a făcut ca fapta să rămână în formă tentantă de omor.

Acum Mateiciuc Bogdănel este cercetat pentru tentativă de omor şi ultraj.

„La data de 20 august 2022, în locuinţa persoanei vătămate, situată în localitatea Hărman, jud, Braşov, pe fondul unui conflict aparent spontan, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, in zone vitale, respectiv abdomen şi spate, numai intervenţia vecinilor a făcut ca fapta să rămână in formă tentantă.

Publicitate

La aceeasi dată a ameninţat echipajul de jandarmi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, sosit la faţa locului, ca urmare a apelurilor efectuate de cetăţeni, simulând împungerea jandarmilor, cu ajutorul unui cuţit.”, transmite parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

pe data de 21 august o instanţă de la Tribunalului Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Decizia instanţei

„În baza art. 226 al. 1 Cod de Procedură Penală raportat la art. 223 al. 2 Cod de Procedură Penală şi art. 202 al. 1, 3, 4 lit. e Cod de Procedură Penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi, pe cale de consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului MATEICIUC BOGDĂNEL, pentru săvârşirea infracţiunilor de: – tentativă de omor prev. de art. 188 al. 1 Cod penal cu aplicarea art. 32 al. 1 Cod penal – ultraj prev. de art. 257 al. 1, 4 Cod penal raportat la art. 206 al. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 al.1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.08.2022 şi până la data de 19.09.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului MATEICIUC BOGDĂNEL. Executorie. Onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu, avocat TICUŞAN ANDREEA, în cuantum de 626 lei, se va înainta Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, astăzi, 21.08.2022, ora 10:10.”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes