Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tentativă de omor la Dumbrăviţa! Un bărbat şi un copil au fost atacaţi şi bătuţi cu bâte şi furci

Publicat

pe

Publicitate

Un incident violent a avut loc în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, unde un bărbat și un adolescent de 16 ani au fost atacați de patru indivizi înarmați cu bâte și furci. Atacatorii, aflați sub influența alcoolului, au acționat pe fondul unui conflict mai vechi cu victima.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, bărbatul se deplasa cu căruța pe stradă, însoțit de adolescent, când au fost surprinși de agresori. Aceștia au început să lovească violent, provocând haos. În timpul altercației, și adolescentul a fost rănit.

Victima principală a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În urma incidentului, poliția a reținut atacatorii, care vor fi prezentați astăzi în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs atacul și motivele care au stat la baza conflictului. Trei dintre atacatori sunt cercetați pentru tentativă de omor iar unul pentru complicitate la tentativă de omor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes