Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tentativa de omor de la Dumbrăvița s-a transformat în crimă. Femeia de 35 de ani care a fost împușcată a murit pe masa de operație. Anchetatorii încă nu au un suspect

Publicat

pe

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 35 de ani din Dumbrăvița, județul Brașov. Tânăra a murit pe masa de operație după ce ar fi fost împușcată în piept, iar autorul este încă necunoscut. Anchetatorii au făcut percheziții la persoane bănuite că ar fi putut comite atacul cumplit, însă până acum niciun suspect nu a fost pus sub acuzare.

Publicitate

Oamenii din comună spun că tânăra, care este căsătorită și are doi copii de 5 și 18 ani, ar fi avut o relație extraconjugală cu un coleg de serviciu, în vârstă de 46 de ani. De curând, femeia ar fi vrut să pună capăt idilei, și-ar fi anunțat presupusul amant despre despărțire, iar individul și-ar fi ieșit din minți. Localnicii spun că bărbatul ar fi pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna.

Cei care îl cunosc spun că individul ar fi cumpărat de pe piața neagră o armă, iar azi dimineață și-a pândit fosta iubită în apropiere de casă, înainte ca aceasta să plece spre serviciu. La doar câțiva pași de locuința femeii, bărbatul i-ar fi ieșit în cale, cei doi s-ar fi certat, iar apoi presupusul amant ar fi pus mâna pe armă și ar fi împușcat-o pe tânără.

„Au fost auzite două sau trei focuri de armă și ca urmare a acestei situații victima a fost găsită căzută în stare de inconștiență. Soțul a găsit-o întrucât incidentul s-a petrecut în apropiere de casă”, a declarat Claudiu Sandu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Publicitate

Soțul femeii a fost și cel care a sunat la 112. Tânăra a fost preluată în comă de un echipaj SMURD și dusă la Spitalul Județean din Brașov, acolo unde a intrat direct în operație. Din păcate, rănile grave provocate de împușcătură i-au adus sfârșitul.

„Cam șase ore a durat intervenția chirurgicală, s-a găsit o leziune hepatică cu hemoragie masivă intra hepatică. Din păcate, deasupra resurselor medicale, s-a încercat resuscitarea, s-a încercat tot ce se poate, din păcate pacienta a decedat”, a spus Ioana Chițu, medic UPU Brașov.

Ancheta în acest caz este destul de complicată, spun procurorii. Imediat după atac, presupusul agresor s-ar fi descotorosit de armă, iar astăzi polițiștii au scotocit comuna, inclusiv cu lopeți și detectoare de metale, pentru a găsi arma crimei. Anchetatorii nu știu la această oră nici dacă a fost vorba despre vreun pistol sau o armă neletală.

„La acest moment nu avem nicio persoană care să fie pusă sub acuzare. Lucrătorii de poliție, după cum v-am spus efectuează percheziții la domicilii și la locații unde se suspicionează a exista arme de foc sau alte probe materiale care privesc această faptă”, a mai spus procurorul Claudiu Sandu.

Până când arma crimei nu va fi găsită, procurorii nu pot identifica un suspect principal. Inclusiv soțul femeii ucise a fost audiat pentru că se bănuiește că ar fi aflat de relația extraconjugală. Oamenii legii fac cercetări pentru omor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes