Connect with us
Publicitate

Opinii

Telenovele și bârfe politice

Publicat

pe

Adrian Teacă, senior al presei braşovene şi condei ascuţit, fost om de bază la legendarul ziar braşovean „Gazeta de Transilvania”

Zilele astea, a ieșit din amorțeală Tudorel Toader. Mâhnit că nu i se recunosc meritele epocale, ba mai mult, se cere expulzarea sa din Comisia de la Veneția, TT i s-a destăinuit lui Cristoiu într-un soi de interviu cu nuanțe kafkiene. În care s-a plâns cum a fost el „sechestrat” vreo patru ore de Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă și cum i-au strâns nemernicii degetele la ușă ca să dea OUG pentru modificarea Codului Penal. Mai pe șleau, amnistia și grațierea, pentru că lui Daddy i se apropia funia de par. Unsurosul TT se laudă că a rezistat eroic și n-a dat ordonanța salvatoare. Cred că mirosise el cum bătea vântul.

Hop și-așa, rupe tăcerea și Dăncilă. Da, zice Vasilica, Dragnea și Tăriceanu l-au presat foarte tare pe Toader să dea OUG-ul care să-l scape de pârnaie pe domnu Liviu. Dar ea nu s-a băgat, doar a asistat, mă înțelegeți? Fapt e că, la puțin timp, blânda VV i-a cerut demisia lui TT. Pe motiv de OUG lipsă. După o lună, Dragnea era condamnat.

Dar stați așa, nu plecați, deoarece telenovela nu s-a terminat! A ieșit la bătaie Anca Alexandrescu, fost consilier pe comunicare al lui Dragnea. Care i-a pus-o în brațe Vasilicăi, odată cu funcția de premier. Ochiul și timpanul șefului la palatul Victoria, știți povestea. Ce zice Anca? Păi, zice că Tudorel cel mișel și-a făcut vacanța cu Dragnea la Neptun. Unde s-a milogit non-stop de „El lider maximo” să o pună pe doamna Safta judecător la CCR.

Cum, care doamna Safta? Secretarul de stat în MJ, mâna dreaptă, translatoarea și pupila lui Tudorel! După ce că nu știa nici o limbă (în afara celei moldovenești), eminentul nici nu putea pleca în vreo deplasare externă (și au fost muuulte) fără doamna Safta! Îi era urât, no, ce nu pricepeți? Iar doamna știa engleză. Mai trimite Alexandreasca ceva săgeți și spre Dănci, cum s-a dus ea la Timmermans și la alții pe la UE cu minciunele despre justiție, OUG și altele. Presimt că vom mai avea episoade suculente. Pregătiți berea și pop-cornul. Și stați pe aproape.

Publicitate

foto: digi24.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes