Connect with us
Publicitate

Economic

Telekom crește prețul fiecărui abonament fix și mobil începând cu 1 martie. Orange a scumpit deja abonamentele de televiziune prin satelit. Clienții pot refuza scumpirile prin rezilierea contractului în termen de 30 de zile

Publicat

pe

lighted signage of T-mobile

Telekom România își anunță clienții că, de la 1 martie 2021, prețul pentru fiecare serviciu fix (voce, internet sau tv) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA).

Publicitate

”Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de susținere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea costurilor de furnizare a serviciilor, suntem nevoiți să modificăm condițiile contractuale de tarifare.

Prețul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA). În cazul în care beneficiați de un Pachet de Servicii alcătuit din două sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus în Pachet. Majorarea se adaugă la prețul redus al Serviciului fix/Pachetului de Servicii (prețul rezultat după aplicarea reducerilor/promoțiilor de care beneficiați conform contractului), prețul final fiind determinat prin însumarea prețului redus cu majorările evidențiate în factura dvs. Majorarea prețului conform acestei notificări se va regăsi pe factura dvs. evidențiată la linia Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV. De asemenea și prețul pentru fiecare Serviciu Mobil va fi majorat cu 0.60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA)”

Prin urmare, prețurile serviciilor fixe și mobile vor suferi o mărire de 0.60 euro, TVA inclus, pentru fiecare serviciu. Astfel, pentru 3 servicii active, clienții vor plăti cu 1.8 euro mai mult la factura Telekom.

Publicitate

Majorarea nu se aplică echipamentelor achiziționate în rate sau închiriate. Totodată, clienții care nu sunt de acord cu această majorare de preț, pot rezilia contractul în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, indiferent dacă se află sub perioada contractuală, fără plata taxelor de despăgubire.  Ultima majorare de preț efectuată de Telekom a fost în luna martie a anului trecut. Atunci, operatorul a mărit prețul pentru fiecare serviciu cu 2 lei pe lună, valoarea fiind apropiată cu cea din această lună. 

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii sau doriți să reziliați contractul vostru în condițiile impuse, puteți merge în orice sediu Telekom sau apela numărul special 1234. În caz de denunțare a contractului, nu veți fi obligat la plata vreunor despăgubiri. Dacă ați achiziționat un Pachet Promoțional, tranșele lunare neplătite aferente terminalului achiziționat devin automat scadente și exigibile.

Și Orange a majorat prețul pachetelor de televiziune prin satelit (DTH) cu 1 euro/lună pentru toate pachetele DTH și se va ajunge la următoarele costuri: Local HD – 7 euro/lună, World HD – 8 euro/lună, Family HD – 9 euro/lună. Aceste majorări ale abonamentelor DTH sunt aplicate începând din data de 18 ianuarie 2021. Orange România a declarat pe pagina oficială de Facebook faptul că aceste majorări se petrec pentru a se putea menține calitatea ridicată a serviciilor de televiziune. Cei care nu sunt de acord cu mărirea abonamentului pot denunța unilateral contractul de furnizare a serviciilor de TV în termen de 30 de zile de la data notificării, fără plata unor penalități sau despăgubiri. Pentru a denunța unilateral contractul puteți accesa pagina orange.ro/contact, vizita orice Orange Shop sau apela numărul special 300.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes