Connect with us
Publicitate

Social

Telekom atacă piaţa cu o nouă ofertă: reducere cu 50% pe un an la abonamentele mobile, pentru clienţii care se portează din altă rețea

Avatar

Publicat

pe

lighted signage of T-mobile

Telekom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, a lansat o nouă campanie comercială prin intermediul căreia utilizatorii care se vor porta în reţeaua companiei, începând cu data de 8 februarie 2021, vor putea achiziţiona abonamentul mobil Nelimitat M cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună, TVA inclus.

Publicitate

Clienţii pot opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate pe factura Telekom, “fără credit la bancă, fără dobândă şi fără avans. Aceştia pot alege, spre exemplu, dintre Samsung Galaxy A21s şi Huawei P smart 2021, cu rate de 6 euro/lună, TVA inclus, disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M, la care beneficiază de reducerea de 50% în primele 12 luni”, conform datelor companiei.

„Rezultatele înregistrate anul trecut demonstrează că am reuşit să gestionăm eficient provocările generate de pandemia de coronavirus, că am avut curaj şi că am îmbrăţişat schimbarea în beneficiul clienţilor noştri. Am evoluat treptat şi ne-am simplificat portofoliul, pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor românilor în ceea ce priveşte serviciile de telecomunicaţii. Continuăm să ne respectăm angajamentul faţă de clienţii noştri, cărora le propunem oferte cu beneficii reale, nelimitate, la un raport calitate – preţ care să-i mulţumească. Abonamentul mobil Nelimitat M este un astfel de produs, care răspunde cerinţelor clienţilor, oferind avantaje reale celor care aleg reţeaua Telekom şi un preţ care îi scapă de frustrările generate de costurile serviciilor de telecomunicaţii.

Publicitate

Într-o lume în continuă schimbare, trebuie să facem alegeri înţelepte, care să ne facă fericiţi”, a spus Andreas Elsner, director executiv comercial, segment rezidenţial, Telekom Romania.

“În dorinţa de a-i sprijini în continuare cu cele mai bune soluţii dedicate continuităţii afacerii, antreprenorii care vor alege să se porteze în reţeaua Telekom, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G şi minute naţionale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni”, au precizat reprezentanţii Telekom pentru Ziarul Financiar.

Publicitate

Oferta de mobil cu 50% reducere în primele 12 luni este valabilă până la data de 7 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Preţul promoţional de 6 euro/lună al abonamentului Nelimitat M (redus la 3 euro/lună în primele 12 luni) este valabil până la data de 28 februarie 2021, pentru clienţii rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi au un serviciu fix de la Telekom Romania.

“80% dintre românii care s-au portat în reţeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum decât înainte de raportul calitate-preţ oferit de abonamentul lor mobil, arată rezultatele celui mai recent studiu realizat de companie, pe un eşantion de 1000 clienţi noi, reprezentativ la nivel naţional. Peste 70% dintre cei portaţi cu numărul mobil la Telekom spun că acum fac economii la factură, comparativ cu cât plăteau anterior pentru aceleaşi beneficii.

Aprecierea clienţilor pentru serviciile Telekom este reliefată şi de rezultatele de portare pentru anul 2020, anunţate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM), potrivit cărora grupul de companii Telekom Romania a ocupat, pentru al treilea an conscutiv, locul al doilea în topul portabilitătii, cu peste 237.170 de numere de telefonie mobilă portate”, conform Telekom.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Social

Incidența scade la 1,65 în Brașov – Situația pe localități

Avatar

Publicat

pe

Incidența la nivel județean a ajuns la 1,34 cazuri la mia de locuitori. În municipiul Brașov rata de infectare a scăzut din nou. Joi, 6 mai, incidența la nivelul municipiului este de 1,65, conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică Brașov.

Publicitate

În prezent, cea mai mare rată de incidență este în comuna Homorod, și anume 3,02 la mie.

În ceea ce privește rata de incidență cumulată în localitățile din județul Brașov este următoarea:

Publicitate

Publicitate
Citește mai mult

Social

Taberele de vară pentru copii, în impas. Părinții sunt reticenți, din cauza pandemiei

Avatar

Publicat

pe

Taberele de vară pentru copii, în impas. Părinții sunt reticenți, din cauza pandemiei

Publicitate

După un an cu multe provocări pentru copii, dascăli și părinți, organizatorii de tabere de vară vin cu oferte de nerefuzat, în speranța că vor avea doritori care să petreacă o săptămână de vacanță alături de ei. Dacă în alți ani, la ora aceasta, cu greu mai găseai un loc într-o tabără la mare sau la munte, pandemia de COVID a stricat planurile tuturor. Și asta deși organizatorii de tabere promit condiții foarte bune de cazare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară, dar și distracție maximă pentru copii. „Restricțiile există și au existat și anul trecut, iar acestea au fost respectate. Adică: în mijlocul de transport și la obiectivele turistice s-a purtat mască, la activitățile sportive, respectiv cele educative, nu s-a purtat. Fiecare obiect utilizat la comun s-a dezinfectat, etc. Părinții completează un acord de participare precum și o declarație privind riscurile impuse de pandemie și asa mai departe”, a explicat Roxana Tincea, organizatorul Ropedami Camp, de la Moieciu. Anul trecut, tabăra Ropedami s-a bucurat de un foarte mare succes, astfel că organzizatorii speră să o poată organiza din nou, în luna august. „Condiția este să avem minim 12 copii, maxim 18, cât permite unitatea de cazare. Mai sunt lucruri pentru că deocamdată părinții sunt destul de reticenți aceste tipuri de activități”, a mai spus Roxana Tincea. 

Distracție maximă, cât e ziua de lungă!

Publicitate

Sejurul durează cinci zile, timp în care copiii vor avea parte de activități diversificate, atât în natură, cât și în interior, dacă vremea nu permite ieșea în aer liber. Drumeții pe cărări de munte, trasee de cățărare, parc de aventură sau bălăceală la piscină sunt doar câteva dintre propunerile cu care vin organizatorii. „Din programul zilnic nu vor lipsi activitățile sportive cum sunt fotbal, gimnastică ritmică sau dansuri populare. Vom avea activități educative în natură, respectiv pictură sau științele naturii, însoțite de multe experinemte. De asemenea, nu vor lipsi jocurile de construcție și nici concursurile, seară de film, petrecere în pijamale. Ca o noutate, în acest an am introdus și învățarea unor noțiuni în limba engleză”, a mai explicat Roxana Tincea. La finalul sejurului, copiii primesc acasă toate obiectele confecționate în tabără, diplomă de participare, medalie și cadouri personalizate.

1500 de lei, în 5 rate

Publicitate

 “Tabăra este atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu vârsta cuprinsă între 7 si 11 ani. În ceea ce privește camerele, în funcție de câți copii se înscriu, vor sta câte 2 sau 3 într-o camera, într-o pensiune de 3 stele”, a mai spus organizatorul. Prețul pentru 4 nopți de cazare cu 3 mese pe zi si două gustări este de 1500 de lei, sumă care se poate achita în 5 rate. În preț mai este inclus și transportul cu microbuzul din Brașov, precum și intrarea la obiectivele turistice care vor fi vizitate. 

Nu sunt rezervări ferme

Părinții mai au variante de tabere la munte și pe Valea Prahovei sau în Poiana Brașov. Organizatorii oferă cazare în unități de trei stele cu mese incluse și activități specifice pentru zona de munte. Prețul variază între 1200 și 1500 de lei, în funcție de perioada aleasă și de condițiile oferite de unitatea de cazare, însă nici aici nu este sigur că sejururile se vor organiza „Noi organizăm tabere de câțiva ani. Am avut copii din toată țara, iar unii au revenit 2-3 ani la rând. Anul acesta a fost cum a fost, iar până la această oră nu avem rezervări ferme pentru o serie întreagă. Sperăm ca până la vară lucrurile să se mai așeze”, s-a plans administratorul unei pensiuni din Bușteni. 

Publicitate

Reduceri pentru a atrage turiști

Ca să atragă participanți în taberele lor, alți organizatori vin cu reduceri consistente. „Înscrie-te cu minim 2 prieteni până la 15 aprilie 2021 și beneficiați de 100 lei reducere fiecare!150 lei reducere/copil pentru grupurile organizate de minim 10 copii și gratuit pentru profesorii organizatori. 50 lei reducere suplimentar pentru frați. 50 lei reducere suplimentar pentru copiii participanți din taberele precedente, cu condiția să prezinte o recenzie scrisă”, se arată pe site-ul unei pensiuni din Straja, care organizează tabere pentru copii de mai bine de 9 ani. „Mă încântă foarte tare ideea de a trimite copilul în tabără pentru câteva zile. Copilul este angrenat în tot felul de activități pe care acasă nu le-ar putea face singur. În plus, după acest an școlar, îi prinde bine socializarea cu alți copii. Există totuși o nesiguranță din cauza situației actuale și probabil că anul acesta vom opta pentru un concediu în familie”, a spus Andreea Orban, mama unui băiețel de clasa a II-a.

Publicitate
Citește mai mult

Social

4.830 de cereri depuse în județul Brașov pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. Școlile Gimnaziale nr. 11, 19 și 30 din Brașov, cele mai râvnite

Redactia

Publicat

pe

4830 de cereri au fost depuse, în tot județul, pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, în anul școlar 2021-2022. Aceasta a fost prima etapă de depunere a cererilor, care a început în 29 martie și s-a încheiat în 28 aprilie.

Publicitate

Locuri sunt suficiente pentru toți copiii care împlinesc vârsta pentru a merge la școală, dau asigurări reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Însă, ca în fiecare an, au fost unități școlare unde au fost mai multe cereri decât locurile disponibile, anunță Radio România Brașov FM.

„Primele 3 locuri sunt deținute de școlile Gimnaziale nr. 11, 19 și 30 din Municipiul Brașov. În conformitate cu prevederile legislative, Inspectoratul Școlar are obligația de a asigura locuri în unitățile școlare pentru cuprinderea tuturor copiilor ai căror părinți au domiciliul în circumscripția școlară. Pentru aceasta, Inspectoratul Școlar echilibrează planul de școlarizare, astfel încât toate cererile părinților, depuse la unitățile școlare de circumscripție, să fie soluționate favorabil”, a spus purtătorul de cuvânt al IȘJ Brașov, Valentin Bucur.

Publicitate

Între 10 și 11 mai, comisia națională va procesa cererile de înscriere și va repartiza copiii în școlile de circumscripție.

Între 11 și 18 mai, în fiecare unitate școlară vor fi procesate cererile de înscriere din afara circumscripției, dar doar pe locurile rămase libere. În 19 mai, „comisia națională va procesa cererile , cu ajutorul aplicației informatice, și va repartiza la școala de circumscripție, copiii ai căror părinți au solicitat înscrierea la o anumită școală, alta decât cea de circumscripție, dar care nu au fost admiși, din lipsă de locuri, și care au exprimat, în această fază, opțiunea pentru școala de circumscripție”, a adăugat Valentin Bucur.

Publicitate

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare va fi în perioada 21 mai – 10 septembrie. La nivelul întregului județ, IȘJ-ul a aprobat 5344 de locuri în clasele pregătitoare.

Sursa: Radio România Brașov FM

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>