Connect with us
Publicitate

Cultural

Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov a început anul cu două spectacole care au umplut sala în totalitate. Pe 12 ianuarie are loc prima premieră a anului

Publicat

pe

Publicitate

Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov va prezenta prima premieră a anului în data de 12 ianuarie, „Regele mincinoşilor”, o piesă pentru întreaga familie, după ce 2023 a debutat cu două spectacole sold-out la Sala Studio.

„Anul 2023 a început cu două spectacole sold-out, la Sala Studio „Stela Popescu”, în datele de 4 şi 5 ianuarie. Este vorba de piesa „Până când moartea ne va despărţi”, de Rémi de Vos. Prima premieră a anului va avea loc în data de 12 ianuarie, de la ora 11,00. „Regele mincinoşilor” este un spectacol adresat întregii familii, o poveste a bucuriei, optimistă şi plină de haz”, a precizat, pentru AGERPRES, secretarul literar al TSA Braşov, Diana Stegaru.

Regia spectacolului este semnată de Geo Balint, iar scenografia – de Tunde Tomos. Din distribuţie fac parte actorii Ion Gâlma, Mădălin Mandin, Claudia Suliman, Gabriel Spahiu, Relu Siriţeanu, Marian Tret şi Anca Florea. Muzica originală îi aparţine lui Ciprian Manta, iar coregrafia a fost realizată de Ramona Luca.

Potrivit sursei citate, teatrul braşovean a pregătit deja 22 de spectacole, care vor fi jucate atât la Sala Mare a Teatrului, cât şi la Sala Studio.

Publicitate

„Teatrul „Sică Alexandrescu” pregăteşte în luna ianuarie o serie de spectacole interesante pentru publicul iubitor de cultură. Un repertoriu bogat, o distribuţie vastă, spectacole din dramaturgia naţională, dar şi internaţională vor îndemna publicul să revină la teatru”, a menţionat Diana Stegaru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes