Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Țeapă de 25.000 euro: Drama unei profesoare înșelate pe Facebook

Publicat

pe

Publicitate

Atenție la înșelătoriile de pe Facebook, în ultima vreme observăm și pe grupurile de socializare din Brașov mesaje care vă pot atrage într-o capcană.

Astăzi vă prezentăm cazul unei profesoare din Republica Moldova care a rămas pe drumuri după ce i s-a propus o adevărată avere.

Drama femeii a început după ce a văzut un mesaj pe Facebook în care a fost anunțată că va primi în dar 250.000 euro, relatează Prime.md.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii unei emisiuni televizate.

Publicitate

„Cazul a avut loc înainte de Paște. Pe Facebook am văzut un mesaj că o companie donează 250.000 de dolari în R. Moldova. Nu era un mesaj privat. Am deschis anunțul unde era poza unei doamne bătrâne. Eu i-am scris doamnei să doneze banii acolo, în Franța, căci acum e pandemie. Ea mi-a zis că tatăl ei a locuit în R. Moldova și de aceea vrea să doneze banii în Moldova. Mi-a zis că are companii de producere a roșiilor în Italia, Franța și Polonia”, a povestit femeia.

Femeia a asigurat-o pe moldoveancă că este vrednică pentru averea sa și că nu are zile de gândit, întrucât zilele îi sunt numărate.

„I-am zis: doamnă, eu nu sunt de acord cu așa sumă de bani. Eu mă tem de așa bani, căci n-am avut niciodată așa sumă”, mărturisește femeia.

La scurt timp profesoara a fost contactată de niște persoane care s-au prezentat drept avocații și managerii bătrânei, care urmau s-o ajute pe femeie în procesul de perfectare a actelor.

„Mi-au zis să transfer 365 de euro pentru perfectarea certificatului de donație. O taxă de peste 15.000 de euro mi-au zis să achit pentru vizualizarea banilor în cont. Am luat și credit din bancă. De fiecare dată întrebam dacă aceasta e ultima taxă. În total am transferat acestor oameni peste 25.000 de euro timp de 2 luni de zile”, a declarat femeia printre lacrimi.

Femeia, mamă a 3 copii, susține că escrocii încă îi mai scriu și cer bani de la ea.

Rudele femeii nu înțeleg cum femeia în vârstă de 42 de ani a căzut atât de ușor în capcana escrocilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    18 septembrie, 2020 at 6:15 pm

    Banul este ochiul dracului. Mai ești profesoară,dar banii nemunciți sunt plească.Dacă ești proastă….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes