Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Team România a depus jurământul pentru participarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Una dintre cele patru bule olimpice se află în Poiana Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a prezentat duminică Team România, într-o transmisiune a postului TV național realizată din cele patru bule olimpice de izolare sanitară de la Complexul Olimpic Sydney 2000, Centrul Național Snagov, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și Olimpic din Poiana Brașov.

Separați fizic de pandemie dar uniți în spirit, membrii Team Romania au fost prezentați duminică de președintele COSR, Mihai Covaliu și ministrul tineretului și sportului, Eduard Novac.

La Izvorani, au fost prezenți sportivii de la scrimă, gimnastică, tenis de masă, baschet 3×3, box, tir sportiv, tir cu arcul, lupte și înot. După mesajul de încurajare al secretarului general, George Boroi, au fost depuse jurămintele olimpice.

Marian Drăgulescu a depus jurământul pentru sportivi, Viorel Filimon (tenis de masă) pentru antrenori și Marius Florea (scrimă) pe cel al arbitrilor.

Publicitate

Ana Maria Popescu și Robert Glință au transmis colegilor din Echipa Olimpică Team Romania încredere și curaj pentru a urma visul pentru care s-au pregătit de o viață.

De la Snagov, cei mai numeroși membrii ai Team Romania, sportivii de la canotaj au transmis optimism și au vorbit despre dorința de a fi cei mai buni, de a da totul pentru echipă, pentru România.

Elisabeta Lipă, președinte Federației Române de Canotaj și purtătoarea de drapel, Mădălina Bereș, au fost vocile care au punctat momentul. Reprezentanții atletismului prezenți în baza de la Snagov au fost prezenți alături de canotori la prezentare.

De la Mogoșoaia, echipa națională de fotbal a mizat pe hotărârea lui Mirel Rădoi și a punctat prin căpitanul Marius Marin dorinta și nerăbdarea de a debuta la Jocurile Olimpice a tuturor celor care fac parte din delegație.

Judoka și atleții din Complexul Olimpic din Poiana Brașov au încheiat șirul intervenților în direct aducând cu ei spiritul de luptă și mândria de a fi parte a Echipei Olimpice Team Romania.

Misiunea Tokyo 2020 a început pentru Team Romania. Fiecare zi care trece până la debutul competiției, pe 23 iulie, înseamnă încredere, dorință, ambiție și multă mândrie, se precizează în comunicatul remis de COSR.

(sursa: Mediafax)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes