Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Taximetriştii din Braşov fac protest. Cer eliminarea Uber şi Bolt

Publicat

pe

Taximetriştii din Braşov au ieşit în stradă şi cer eliminarea companiilor de transport alternativ de pe piaţă – aşa zisele companii de ride sharing.

Ei spun că statul le acordă tratament preferenţial şi că asta le pune în pericol activitatea.

Protestul va avea loc între orele 11 şi 13.

Taxiurile participă la protest în 30 de oraşe.

Publicitate

„Este cel mai mare PROTEST NAȚIONAL declanșat de echipele de taximetriști din provincie pt ABROGAREA OUG 49/2019 care este:

  • neconstituțională și ilegală
  • având în vedere că jurisprudenţa constantă a Curţii Constituţionale stabileşte că ordonanţele de urgenţă pot fi adoptate dacă prin reglementările pe care le conţin au consecinţe pozitive în domeniile în care intervin şi prin adoptarea acestui act normativ nu se ” prejudiciază „, nu se ” aduce atingere „, nu se ” antrenează consecinţe negative „.

Tocmai de aceea POT ESTE POSIBIL și guvernul României precum și instituțiile publice ale statului român locale ar trebui să aibă mai multă grijă de cei care sunt români și trăiesc fie în România, fie în diaspora românească!

Este timpul ca aceia care sunt în instituțiile publice ale statului român locale, și de la guvern, parlament, partide politice să se implice mai mult în a asculta nevoile poporului român și să ne respecte mult mai mult decât o dată la câțiva ani!”, a transmis Asociaţia Naţională a Operatorilor de Transport în Regim de Taxi.

protest taxi
play-sharp-fill

protest taxi

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. rosa

    20 iunie, 2023 at 5:29 pm

    S-au rasculat jegurile de taximetristi impotriva celor care ofera servicii decente, nu exista om sa nu fi fost tratat „infectios” de catre un cacat de sofer de taxi, care mai mult nu respecta nici o regula de circulatie , se cred Dumnezeii soselelor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes