Connect with us
Publicitate

Administrație

Taxele pentru căsătorii şi actele de stare civilă din Braşov rămân la acelaşi nivel ca în ultimii 4 ani

Publicat

pe

În 2024, Brașovul va avea aceleași taxe pentru căsătorii sau eliberarea actelor de stare civile, ca în ultimii 4 ani. Cel puțin asta este propunerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Braşov, care a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre pentru stabilirea taxelor speciale pentru următorul an.

Concret, pentru oficierea căsătoriei sâmbătă, cuplurile plătesc 150 de lei, pentru cununia de duminică – taxa este de 320 de lei. Cei care vor să facă nunta în aer liber pot chema ofițerul stării civile oriunde doresc pe raza municipiului Brașov și plătesc o taxă de 1.000 de lei, transmite Radio România Braşov FM.

Publicitate

Taxa de urgență pentru soluționarea cererilor și eliberarea, în maxim 48 ore de la înregistrarea cererii, a documentelor și actelor este de 200 de lei.

Persoanele interesate pot trimite până pe 19 septembrie în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes