Connect with us
Publicitate

Social

Vești bune pentru studenți! Taxa de cămin nu va crește. În plus, UNITBv pune la bătaie 1 milion de euro pentru idei de predare la distanță

Publicat

pe

Chiar dacă anul universitar a început sub semnul epidemiei de coronavirus, veștile bune nu au lipsit pentru studenții Universității Transilvania, transmite Radio România Brașov FM.

Publicitate

Ceremonia de deschidere s-a desfășurat la Aula Sergiu Chiriacescu, însă într-un cadru restrâns. Rectorul universității, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan i-a informat pe studenți că au la dispoziție o sumă mare de bani care poate fi accesată prin proiecte:

“Punem la dispoziția studenților 1 milion de euro în cadrul unor proiecte cu valoare între 50.000 și 100.000 de euro în care bursa echipelor de studenți care vor fi implicate va reprezenta 30% din valoarea totală, iar aceste proiecte vor fi axate pe 3 priorități: digitalizarea proceselor din universitate, adaptarea procesului didactic la condiții speciale, inclusiv cele prin care trecem, astăzi , de natură epidemiologică și optimizarea altor activități pe care studenții le desfășoară în universitatea noastră, astfel încât să venim în sprijinul lor”, a spus rectorul Ioan Vasile Abrudan.

Totodată, rectorul universității a adăugat ca taxa de cămin va fi redusă după ce, miercuri seara, Ministerul Educației a anunțat că va aloca 10% în plus pentru subvenția căminelor și a cantinelor.

Publicitate

Vă reamintim că, în prima parte a anului universitar, cursurile se vor desfășura online, iar seminariile și laboratoarele se vor ține în sălile universității.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes