Connect with us
Publicitate

Social

Tătaru: Armata va fi implicată în vaccinarea populației. Ministrul Sănătății a explicat cum va decurge vaccinarea populației împotriva coronavirusului

Publicat

pe

Prezent miercuri la Sibiu pentru o analiză împreună cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat în conferința de presă ulterioară despre cum va decurge vaccinarea populației în momentul în care vom avea primele vaccinuri.

Publicitate

„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul, citat de Mediafax.

Întrebat dacă strategia include Armata, Tătaru a spus: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Președintele Klaus Iohannis anunța, marți, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc.

Publicitate

Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară, a spus Iohannis.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes