Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tatăl vitreg al copilului de 11 ani care s-a sinucis în propria casă rămâne în arest preventiv. Magistrații îl consideră, în continuare, un pericol public

Publicitate

Publicat

pe

După ce Judecătoria Brașov a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui Lucian Meraru, bărbatul de 46 de ani a făcut contestație, iar astăzi judecătorii Tribunalului pentru Minori și Familie au hotărât să mențină decizia primei instanțe și să îl trimită pe bărbat în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Publicitate

Iată soluția, pe scurt:

„În baza art.204 Cod procedură penală, raportat la art.203 alin.5 Cod procedură penală, cu aplicarea art.425/1 alin.7 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Meraru Lucian împotriva încheierii de şedinţă nr. 40/24.03.2022 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov, pronunţată în dosarul nr. 6882/197/2022, pe care o menţine. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă inculpatul contestator Meraru Lucian la plata sumei de 100 lei în favoarea statului, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în prezenta contestaţie. În baza art.275 alin.6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru inculpatul contestator Meraru Lucian, rămâne în sarcina statului şi se avansează Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”.

În urmă cu aproape o săptămână, Andrei, un băiețel de doar 11 ani din Brașov a fost găsit spânzurat în propria casă. Apropiații spun că tatăl vitreg al copilului l-ar fi certat și l-ar fi bătut din cauza unor note proaste pe care le-ar fi primit la școală.

Publicitate

Tocmai din cauza urmelor superficiale de violență pe care medicii legiști le-au găsit pe trupul neînsuflețit al micuțului, anchetatorii au decis să îl rețină pe tatăl vitreg al copilului, iar apoi să îl propună pentru arestare preventivă.

Detalii suplimentare despre acest caz puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes