Connect with us
Publicitate

Eveniment

Tatăl magnatului media Adrian Sârbu ar fi fost înjunghiat într-un centru de tratament din judeţul Braşov. Bărbatul a fost găsit inconștient în baie

Publicat

pe

Publicitate

În vârstă de 95 de ani, Gheorghe Sârbu ar fi fost diagnosticat cu cancer. El a fost găsit marți dimineața inconștient, în baie, de bucătăreasa familiei, cu o plagă înjunghiată, transmite adevarul.ro.

Tatăl lui Adrian Sârbu – mogulul media care a pus bazele Pro TV – a fost găsit inconștient într-o baie a bazei de agrement de la Vulcan, județul Brașov.

În vârstă de 95 de ani, Gheorghe Sârbu avea o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului și a fost găsit de către bucătăreasa familiei.

Din informațiile de până acum, Gheorghe Sârbu ar fi fost diagnosticat cu cancer și ar fi fost găsit de una dintre angajatele familiei în momentul în care femeia a venit la muncă în dimineața zilei de 14 mai.

Publicitate

Adrian Sârbu, în vârstă de 69 de ani, este patronul Aleph News, însă este mult mai cunoscut drept omul care a pus bazele Pro TV, după ce a plecat de la Brașov la București.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes