Connect with us
Publicitate

Eveniment

„Tata” Olteanu a murit. Fostul șef al Ambulanței Brașov, doctorul Nicolae Olteanu, s-a stins din viață noaptea trecută

Publicat

pe

„Salvatorul a mii de vieți. A plecat. O să vadă munții de sus. Munții pe care i-a iubit așa de mult! Și pe noi, copiii lui, pe care o să ne iubească din cer. Drum lin, Tata! Te vom iubi mereu! Doctor Nicolae Florin Olteanu 6.03.1954 – 2.11.2021”. Este mesajul tulburător postat seara trecută de fiica doctorului Olteanu, pe pagina ei de facebook.

La doar 67 de ani, unul dintre cei mai iubiți medici din Brașov s-a stins din viață într-un mod fulgerător. Fostul șef al Serviciului Județean de Ambulanță a fost răpus de o boală incurabilă. Nu a apucat să se bucure prea mult de liniștea pensionării. În luna mai a anului trecut a făcut ultima cursă ca medic pe ambulanță. După 35 de ani de activitate a ieșit la pensie. La finalul ultimei curse colegii l-au aşteptat pentru a-l felicita pentru întreaga lui activitate şi efort depus la Ambulanţă cu piesa „De vei pleca”, cântată de Iris,

Avea foarte multe vise, iar unul dintre ele era să cutreiere munții de care vreme de zeci de ani nu s-a putut bucura așa cum și-ar fi dorit.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru familie, apropiați, foști colegi, dar și pacienți pe care doctorul Olteanu i-a îngrijit sau salvat de-a lungul carierei. Mii de mesaje de condoleanțe au împânzit rețelele de socializare, iar oamenii deplâng acum pierderea unuia dintre cei mai mari specialiști în medicină pe care Brașovul i-a avut.

Publicitate

Dumnezeu să îl odinească!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes