Connect with us
Publicitate

Economic

Tarife uriașe la gondola Sinaia. O zi de schi pentru o familie cu trei membri costă peste 600 de lei

Publicat

pe

Autoritățile din Sinaia au anunțat noile tarife la transportul pe cablu valabile pentru sezonul de schi 2022-2023, iar prețurile practica de compania deținută de primărie sunt uriașe, scrie Ziarul Incomod. Sinaia are cel mai scump skipass din țară, la acest moment.

O familie, părinții și un copil de cel mult 12 ani, va plăti pentru o zi de schi în weekend 610 lei doar ca să urce pe munte, mai mult decât un bilet de avion București-Paris. Dacă însă copilul are peste 12 ani, prețul pe familie va fi de 690 de lei.

Potrivit informațiilor postate pe pagine oficială de Facebook a Gondolei Sinaia, un skipass valabil o zi, pentru un adult, în weekend, costă 230 de lei. Un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani va plăti 150 de lei skipass valabil o zi în weekend.

În timpul săptămânii, adică de luni până joi, autoritățile locale oferă o reducere de 20 de lei.

Publicitate

Prețurie mari sunt justificate, susțin autoritățile locale, prin faptul că oferă posibilitatea turiștilor să circule cu toate instalațiile de transport pe cablu din stațiune, inclusiv cu vechea telecabină, cumpărată recent de Primăria Sinaia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes