Connect with us
Publicitate

Social

Târgul de Crăciun va fi organizat în Piaţa Sfatului – supravegheat de Poliția Locală și cu numărul căsuţelor redus la jumătate

Publicat

pe

Târgul de Crăciun va fi, totuşi, organizat, anul acesta, în Piaţa Sfatului din Braşov şi nu online, chiar dacă numărul căsuţelor va fi redus la jumătate faţă de anul trecut, a anunţat, vineri, viceprimarul Flavia Boghiu.

Publicitate

Primăria Braşov a luat această decizie în urma consultărilor cu agenţii economici, Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului.

Conform deciziei, vor fi amplasate 20 de căsuţe şi vor fi amenajate circuite speciale de intrare şi ieşire, iar evenimentul va fi supravegheat de Poliţia Locală.

Montarea căsuţelor va începe în perioada imediat următoare.

Publicitate

Bradul din Piaţa Sfatului a fost adus în urmă cu o săptămână, iar iluminarea acestuia, împreună cu celelalte decoraţiuni pentru Sărbătorile de Iarnă, a fost pornită duminică seara, pe 6 decembrie, însă, spre deosebire de anii anteriori, fără însă a avea loc un eveniment cu această ocazie.

În urmă cu mai multe săptămâni, primarul Braşovului, Allen Coliban, propunea organizarea tradiţionalului Târg de Crăciun online, variantă cu care, însă, producătorii şi meşteşugarii care participă la acest eveniment nu au fost de acord.

https://stagingfinastg.wpengine.com/targul-de-craciun-2020-din-brasov-inca-in-carti-dar-fara-mancare-si-vin-fiert

Foto IG / ig_insta_romania

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes