Connect with us
Publicitate

Social

Târgul de Crăciun 2020 din Brașov, încă în cărți, dar fără mâncare și vin fiert

Publicat

pe

După ce initițial anunțase că nu mai poate fi vorba de organizarea unui Târg de Crăciun anul acesta, edilul Brașovului vine cu o o nouă propunere. Este vorba de amenajarea a 20 de standuri în aer liber, dar în condiții speciale. Târgul de Crăciun a devenit subiectul unor negocieri între prefectul județului Brașov Cătălin Văsii, primarul municipiului Allen Coliban și conducerea DSP Brașov, a anunțat chiar primarul Brașovului, citat de Radio România Brașov FM.

„Începând de sâmbătă am avut discuții pe noile reglementări la nivel național și pe posibilitatea pe care o avem pentru a amenaja acele căsuțe în aer liber, în Piața Sfatului, dar cu respectarea măsurilor de distanțare și într-o așezare care să nu genereze îmbulzeală și aglomerări”, a precizat Coliban.

La întâlnirea de ieri au fost analizate soluțiile discutate deja în departamentele de specialitate ale Primăriei Brașov, care au nevoie de avizul autorității sanitare și al celei guvernamentale în teritoriu. Din nou, Allen Coliban.

„Am avut o discuție și un acord de principiu pe responsabilitatea Primăriei Brașov de a reglementa aceste lucruri Cred că măsurile pe care le-am prevăzut și dimensiunea pe care o vizăm, cu 20 de căsuțe, fără consum de produse, fără vin fiert, fără alimente, doar ceea ce ar trebui să însemne un târg de Crăciun redus ca dimensiuni și adaptat acestui context. Sper că va întruni avizul și aprobările necesare”, a spus edilul.

Publicitate

Primarul Allen Coliban a adăugat că administrația locală vrea astfel să vină în întâmpinarea comercianților care au participat la edițiile anterioare și care își doresc ca obiceiul Târgului de Crăciun să nu fie întrerupt.

Foto Dany Photography

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes