Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Târgul „Adoptă un țăran” la Sânpetru. 20 de gospodari și meșteri din Brașov așteaptă vizitatorii cu tot felul de produse tradiționale

Publicat

pe

Brașovenii și turiștii care vor să savureze bucate tradiționale delicioase sau să cumpere obiecte hand made făcute de meșteri autohtoni sunt așteptați la târgul de mai din Sânpetru, organizat de Asociația Adoptă un țăran. 20 de comercianți își vor expune bucatele la Căminul Cultural, de pe strada Morii, numărul 481.

Publicitate

Organizatorii au pregătit ateliere de lemnărie, croșetat, preparare a remediilor din plante, creare de brățări sau despre tainele stupilor de albine. Gospodarii autohtoni le vor încânta simțurile vizitatorilor cu brânzeturi, pâine proaspătă, legume de sezon, plăcinte, miere, ceai, conserve și borcane umplute cu măiestrie, sucuri naturale, gustări proaspete și altele.

În plus meșterii talentații vor expune jucării artizanale, opinci, obiecte din lemn, bijuterii manufacturate și altele. La standul Adoptă un țăran, participanții care ajung la târg vor putea degusta bucate gătite de chef Cosmin Petre.

Evenimentul care are ca scop încurajarea, promovarea și conservarea tradițiilor românești, a hranei curate, autentice și a meșteșugurilor ce dau greutate țăranului român. În acest mod se încearcă susținerea, salvarea țăranilor autohtoni, a gospodăriilor de subzistență, a micilor producători și a micilor afaceri românești.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes